Pentru finantarea afacerii tale poti apela la Omnicredit

Daca iti doresti sa infiintezi o afacere sau detii deja una pe care iti doresti sa o dezvolti, cu siguranta, ai nevoie de un ajutor financiar. Solutiile sunt foarte variate in acest sens, insa procedurile nu sunt chiar atat de simple. Totusi, merita sa afli mai multe despre Omnicredit si despre unul dintre produsele sale financiare: scontare bilete la ordin. Astfel, orice intreprindere poate avea de castigat si se poate bucura de mai multa libertate din punct de vedere financiar.

Omnicredit

Despre Omnicredit trebuie sa stii ca reprezinta prima platforma de fintech de finantare exclusiv online din Romania care isi dedica produsele si serviciile financiare persoanelor juridice. In plus, urmeaza sa fie prezentate si o serie de astfel de solutii avantajoase si pentru persoanele fizice, astfel incat oricine sa ajunga sa beneficieze de pe urma acestora.

Despre scontare

Scontarea reprezinta modalitatea prin care se pot incasa pe loc biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti cu termene de plata in viitor, fara sa mai fie nevoie de asteaptarea pana la data scadenta. Aceasta solutie se dovedeste a fi numai buna pentru toate societatile care au nevoie rapid de un ajutor financiar si nu mai e nevoie ca fondurile sa fie blocate.

Pentru orice afacere

Solutia e potrivita oricarui tip de afacere pentru ca nu sunt impuse limite stricte din acest punct de vedere. Asadar, nu conteaza daca detii o florarie pe care iti doresti sa o dezvolti, fie o firma de IT, o fabrica de mobila, un atelier de croitorie, un magazin online care comercializeaza articole vestimentare, o agentie de turism, posibilitatile sunt nenumarate.

Mai rapid

Unul dintre avantaje este si acela ca totul se desfasoara rapid, fiind de ajuns chiar si mai putin de un minut pentru a face cont pe platforma Omnicredit. Mai departe se alege solutia financiara dorita, se incarca documentele solicitate si se plaseaza cererea care e analizata automat si in cel mult o ora se ofera un raspuns. Ulterior, daca acesta este afirmativ, atunci suma solicitata va fi virata direct in cont.

Ajutor de specialitate

La Omnicredit te asteapta o echipa cu o experienta vasta, ceea ce presupune ca orice antreprenor are ocazia de a dobandi cunostinte importante, de folos, prin intermediul carora sa isi poata desfasura activitatea asa cum se cuvine si nici nu exista o problema care sa fie prea complicata si care sa nu isi gaseasca solutia aici.

Foloseste orice resursa disponibila

Nu in ultimul rand, poti folosi oricand calculatorul disponibil online pe platforma Omnicredit pentru ca acesta poate ajuta orice utilizator sa stie de la bun inceput la ce sa se astepte si nici nu se va trezi pe parcurs cu surprize neplacute, taxe ascunse sau alte probleme.

Leave a Comment