Acum stiu cum pot organiza rapid o inmormantare

Sa pierzi pe cineva drag poate fi marcant si foarte dificil, dar in asemenea momente mai bine apelam la ajutorul celor care se pricep intrucat organizarea unei inmormantari nu e deloc cea mai simpla sarcina, in special in randul celor care nu au mai trecut prin asta. Cauti servicii funerare in sectorul 3? La Casa Funerara Luca se poate spune ca ai nimerit unde trebuie intrucat aici te asteapta mult profesionalism si, cu siguranta, iti va fi mult mai usor sa depasesti momentele dificile.

Sunt propuse mai multe pachete aici, pentru toate nevoile si bugetele, iar cu ajutorul Casei Funerare Luca poti chiar si sa nu platesti nimic pentru a organiza o inmormantare. Cum? E foarte simplu pentru ca poti alege cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar care costa doar 1250 de lei, iar in cazul acestuia exista un ajutor de inmormantare care se poate recupera integral. Acest lucru e bine venit pentru multe familii care dispun de bugete restranse si pentru care in alte conditii ar fi fost un adevarat efort sa stranga suma de bani necesara.

In plus, chiar daca vorbim de cel mai ieftin pachet posibil, acesta tot cuprinde tot ce e nevoie pentru o asemenea ceremonie, incepand de la sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, pana la crucea din lemn inscriptionata, prescuri, coliva, sticle cu ulei si vin si nu numai. Totodata, medicul se ocupa de constatarea decesului si de imbalsamare, urmand ca mai departe sa elibereze certificatele necesare in acest sens, fara de care ceremonia nu poate fi organizata. Specialistii se ocupa si de pregatirea decedatului, cosmetizare, spalare, toaletare, asezarea in sicriu si transport.

Nu trebuie omise nici pachetele de lux, care sunt ceva mai costisitoare, preturile variind intre 6000 si 9000 de lei, dar si in cazul acestora exista un ajutor de inmormantare care se poate deduce, fapt care conteaza mult pentru oricine.

Mai mult, trebuie avut in vedere si faptul ca serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte ai nevoie de ajutor, pentru ca la Casa Funerara Luca intotdeauna vei gasi pe cineva dispus sa te ajute. Totodata, serviciile oferite nu se limiteaza doar la sectorul 3 al capitalei, ci acopera toata zona Bucurestiului si include chiar si Ilfov. Astfel, oricine are parte de mai multa flexibilitate si merita sa profite de pe urma tuturor avantajelor promise. E clar, sa organizezi o inmormantare poate fi foarte dureros, insa la Casa Funerara Luca vei avea parte de tot sprijinul necesar in acest sens. pentru servicii funerare in sectorul 3 poti apela cu incredere aici si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit.

Leave a Comment