Nu mai bine eviti orice problema in trafic?

Conditiile de trafic chiar nu sunt cele mai prietenoase in marile orase din tara noastra, astfel ca un pericol poate sa pandeasca la fiecare drum parcurs cu masina. Din acest motiv, e bine ca soferii sa fie pregatiti si sa isi ia masurile de siguranta necesare, iar o camera auto de bord se dovedeste o adevarata necesitate. Apeleaza la iUni pentru a gasi gadgetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si de pe urma caruia merita sa profiti acum.

Functiile care conteaza

Functia care conteaza cel mai mult in cazul unei camere de bord este aceea de a filma la cea mai buna rezolutie. E important sa se distinga toate detaliile din imagini, dar anumite tipuri de camere dispun si de alte functii utile, cum ar fi senzorul de miscare, prin care inregistrarea porneste automat atunci cand este sesizata o miscare.

Autonomie non stop

Mai mult, o camera de bord dispune de propria baterie care asigura o autonomie de pana la cateva zile, insa pentru ca aceasta sa fie nelimitata e mult mai simplu sa fie conectata la bateria masinii pentru ca astfel nu mai exista grija incarcarii periodice a acesteia.

Pentru oricine

Cele mai multe dintre dispozitivele disponibile pe piata in ziua de azi sunt foarte usor de folosit, se deosebesc printr-o interfata intuitiva, astfel ca se vor descurca de minune chiar si cei care nu se pricep deloc. Unele modele se remarca si printr-un ecran tactil, ceea ce inseamna ca va fi mai usor sa fie accesate tote functiile disponibile, insa nici celelalte nu se lasa mai prejos.

Mai putine griji

Un asemenea dispozitiv se poate percepe ca un martor pe care isi doreste orice sofer sa il aiba la dispozitie. In cazul in care camera este conectata la bateria masinii, atunci autonomia nu va mai reprezenta o problema, ceea ce inseamna ca soferii au sansa de a urmari in orice moment tot ce se intampla in jurul autoturismului.

Cumperi rapid

In conditiile in care gama e diversificata la iUni, este foarte usor sa se gaseasca un model care sa includa toate functiile dorite si care sa dispuna de pretul corect. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele aici, iar cine comanda produse in valoare de minim 250 de lei se va bucura si de livrare gratuita prin curier in toata tara. Totusi, sunt multi cei care nu se pricep sau nu stiu ce sa aleaga, iar pentru acestia exista posibilitatea de apela la showroom-ul iUni din Bucuresti, ocazie cu care pot lua cea mai inspirata decizie, fiind consiliati de catre specialisti.

Leave a Comment