Poti incheia rapid o polita de asigurare pentru locuinte aici

Oricine detine o locuinta, cu siguranta, merita sa se orienteze si catre niste asigurari pentru a ne feri in totalitate de probleme. Asadar, daca te interesezi de asigurarea caselor prin flyinsurance vei avea parte de mai multe avantaje importante, iar pe aceasta cale, cu siguranta, vei sta fara griji. Pericolele pot pandi la orice pas, astfel ca e bine sa luam masuri in acest sens, iar Fly Insurance propune atat polita de asigurare obligatorie PAD, cat si unele facultative pentru a acoperi nevoile tuturor.

Orice persoana fizica este obligat sa isi asigure locuintele aflate in proprietate, atat cele din mediul urban, cat si cele din mediul rural, iar in acest sens exista asigurarile de tip PAD, care sunt emise de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Locuintele sunt impartite in doua tipuri, cele de tip A, care sunt reprezntate de constructiile de rezistenta din beton armat, cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau altele, suma asigurata fiind de 20.000 de euro. Mai departe avem locuintele de tip B, acestea fiind cele cu pereti exterior din caramida nearsa sau alte materiale care nu au fost supuse unui tratament termic sau chimic, iar suma asigurata este de 10.000 de euro.

Principalul avantaj e reprezentat de faptul ca preturile sunt foarte mici, motiv pentru care oricine isi va permite asigurarea propriei locuinte. Mai precis, in cazul locuintelor de tip B pretul pentru polita de asigurare este de numai 10 euro, pe cand pentru locuinta de tip A tariful este de 20 de euro. Tarifele sunt pastrate la cel mai mic nivel posibil tocmai pentru ca oricine sa aiba posibilitatea de a incheia o polita si de a se proteja impotriva dezastrelor naturale.

Care sunt riscurile acoperite? Cutremur, inundatii si alunecari de teren, acestea fiind cele mai frecvente care distrug locuinte. Astfel, e mult mai simplu din toate punctele de vedere sa te interesezi de asigurarea caselor prin flyinsurance pentru ca aici ai nimerit in locul potrivit.

Fie ca te intereseaza asigurarile obligatorii, fie cele facultative, Fly Insurance iti sta aproape cu cele mai bune oferte. Pe aceasta cale iti va fi mult mai usor din toate punctele de vedere si mult mai comod. In plus, afli toate informatiile direct online, fiind foarte simplu sa te documentezi cu privire la orice tip de polita de asigurare sau daca preferi, poti fi consiliat direct de catre un specialist Fly Insurance.

Oricum ar fi, ajungi sa faci mari economii de timp, ceea ce este esential in toate conditiile si probabil ca oricine isi doreste acest lucru. Poti sa te interesezi de asigurarea caselor prin flyinsurance si sa vezi care sunt principalele beneficii de care te vei bucura.

Leave a Comment