Avantajele la o comanda flori din florariile care lucreaza doar cu flori pe comanda

Spre deosebire de alte tipuri de produsele, florile au nevoie de conditii speciale de depozitare, de o intretinere deosebita, de cele mai bune conditii de transport intr-un final. Florariile online prefera sa le trimita celor care comanda flori din magazinele online aranjamente florale realizate la comanda, care includ flori la comada. Comanda de flori se face doar in functie de cat de multe flori sunt cerute si de numarul de clienti, florariile online nu comanda flori mai mult decat isi doresc clientii. E o strategie excelenta pentru un business care isi doreste sa aiba profit tot timpul si cat mai putine pierderi pe termen mediu si lung. In acest fel nu se pierd flori si nu se ofilesc cele care stau prea mult in depozitul propriu, fiecare client primeste doar flori proaspete la orice comanda si toata lumea este castigata.

Florarie online Bucuresti

Avantajele sunt de ambele parti. Clientii care comanda flori le primesc mai rapid si stiu sigur ca vor ajunge in cele mai bune conditii, vor avea calitatea pentru care primesc destul de mult, fiecare dupa buget. Pentru clienti florile pe comanda din florariile online sunt o alegere perfecta, stii ca vei avea orice floare doresti adusa de la cei mai buni producatori. Nu sta prin depozite, nu sta in conditii improprii multa vreme pana cand vine o comanda pentru ea.

Utilizatorii care comanda flori de la florariile online cu experienta, cum e si Floraria de Vis, pot verifica oricand stocurile de flori direct in pagina de produs, stocurile se refac in functie de cat de multe cereri apar, cat de multe fire sunt comandate si care sunt cele mai frecvente combinatii in care acestea apar.

Alt avantaj pentru clientii care vor comanda florile pe comanda tine si de mirosul placut pe care il vor avea cand vor primi buchetele de flori, cosurile cu flori sau cutiile cu flori de la florariile online. Florile comandate doar cand e nevoie de ele si cand sunt cerute sunt proaspete, isi mentin mirosul placut pana cand sunt primite de catre destinatari, au si culorile mult mai vii si mai interesante. Una este sa primesti un buchet cu trandafiri care contine trandafiri care tot stau in depozite, alta e sa primesti acelasi buchet, dar cu trandafiri care au venit din tari straine cu putin timp inainte de livrarea lor spre destinatari.

Florarie online                                                 

De cealalta parte are de castigat si floraria online. Clientii vor aprecia aceasta strategie, serviciile oferite vor fi mult mai bune, vor fi cautate si florariile online isi vor creste popularitatea. Florariile online nu vor ramane cu stocurile nevandute si cu florile ofilite, vor avea mereu ce livra pentru clienti care isi doresc calitate inainte de toate. In florariile online care lucreaza doar cu flori pe comanda vei gasi cele mai interesante combinatii de flori, aduse din strainatate sau autohtone, florile vor arata superb in orice buchet sau aranjament floral si isi vor pastra prospetimea mai mult timp.

Floraria online care comanda flori doar cand este nevoie de ele va avea de castigat pe termen lung si datorita numarului tot mai mare de clienti care vor sa faca o surpriza placuta persoanei dragi si isi doresc flori cat mai bine intretinute, perfecte din toate punctele de vedere. Nu ai cum sa ai perfectiune cu flori care stau prin depozite foarte mult timp si sunt comandate cu multa vreme inainte. Perfectiunea o obtii doar daca comanzi cand ai nevoie si cat ai nevoie, in functie de cerere si de numarul de fire care se vand lunar. Florariile online au invatat acest lucru si si-au adaptat strategia de vanzari pentru a multumi clientii si a avea o afacere care functioneaza fara probleme.

Leave a Comment