De unde sa cumperi autoturisme noi Renault

Auto Cobalcescu a reusit sa isi creeze renumele prin profesionalismul, seriozitatea, eficienta si standardele inalte cu care si-a indeplinit serviciile, pentru cea mai mare satisfactie a clientilor sai. Astfel, in prezent, Auto Cobalcescu ocupa un loc de top in randul celor mai experimentate si profesioniste dealer-uri auto din Bucuresti.

Anul 2002 a fost marcant pentru evolutia noastra si pentru ascensiunea care ne pozitioneaza in prezent, an in care Auto Cobalcescu devine primul dealership bimarca din tara, respectiv Dacia – Renault, punand astfel bazele celui mai mare centru auto integrat din tara.

Parteneriatul a creat premisele unei colaborari de durata, grupul Renault reusind sa depaseasca nivelul asteptarilor partenerilor sai, deloc joase. La Auto Cobalcescu, reprezentanta Renault, oferim servicii excelente si de calitate, garantand cele mai inalte standarde de servicii.

Dealer Renault

Dealer certificat Renault, Auto Cobalcescu ofera o gama variata de autovechicule Renault, la preturi excelente si calitate garantata. Fie ca este vorba de noul Megane, Clio sau Estate, fie ca este vorba despre noul Zoe sau Kangoo, ori ca vorbim de autoturisme electrice sau hybrid, oferta noastra este variata, clientii nostri putand alege modelul preferat.

Pentru cei pasionati de autovechiculele marca Renault, a carei ascensiune de altfel vizibila, coroborata cu siguranta si calitatea serviciilor oferite, la reprezentanta Renault Auto Cobalcescu, incercam sa transpunem orice vis in realitate.

Pe langa gama larga si variata de modele oferite, Auto Cobalcescu selecteaza periodic anumite promotii, care sunt avantajoase, raportat la calitate si pret. Printre aceste promotii, mentionam noul model Clio Life SCe 65, modelul Clio Zen E-Tech Hybrid 140, noul model Captur Life TCe 95, noul model Megane Life TCe 116 GPF, noul model MEGANE Estate Life TCe 116 GPF, pe care le recomandam cu toata increderea.

Oferind satisfactie garantata si de calitate tuturor clientilor nostri, ca si dealer auto Nissan, ne-am extins treptat si pentru a acoperi o gama larga de servicii, oferim cele mai avantajoase oferte de finantare pentru autoturismul pe care il doresti.

De altfel, reprezentanta Renault asigura si servicii de reparatie, in cadrul atelierului de mecanica, dar si cel de caroserie, printre serviciile pe care le oferim numarandu-se si cele de revizie, electrica, diagnoza, geomtrie, inclusiv schimbul de anvelope sau orice alte operatiuni mecanice de care este nevoie.

Avand o echipa de profesionisti, actionam cu prioritate si promptitudine in orice situatie aparuta, intrucat ne bazam pe eficienta in cel mai rapid timp.

  Incercam si reusim sa oferim cele mai bune servicii, astfel ca toate autoturismele marca Renault achizitionate prin intermediul nostru beneficiaza de toate avantajele, in baza contractului de garantie incheiat.

Astfel, pentru toti clientii si cei pasionati de marca Renault, showroom-ul nostru din București, Splaiul Unirii 311, ofera o gama larga si extinsa de modele, pentru toate gusturile, preferintele, la oferte avantajoase.

Leave a Comment