Tratament facial ieftin, numai la Eva Salon

Tenul este una dintre cele mai de pret comori de care trebuie sa ne ingrijim de-a lungul vietii. Asa se face ca, tot mai multi oameni devin preocupati de aspectul facial, mai ales in perioada pubertatii, cand adolescentii pot dezvolta acnee ce pot avea efecte majore asupra tenului. De asemenea, orice persoana, indiferent de varsta, poate apela la un tratament facial ieftin, numai la Eva Salon, acolo unde intalnit personal devotat, calificat si extrem de priceput in ceea ce face. Insasi denumirea de tratament facial ieftin iti starneste interes, dorinta si te face sa pui mana pe telefon si sa suni chiar acum pentru a-ti face o programare.

Tratamentele faciale au rolul de a masa pielea, de a o hrani cu substante nutrivite si de a-i conferi suplete, elasticitate si stralucire. Orice om merita un tratament facial ieftin, dar bun, la Eva Salon. Da, se poate ieftin si bun. Obiectivul nostru principal se concentreaza pe satisfactia clientilor, iar mai apoi, daca acestia se declara multumiti, factorul financiar incepe sa capete si el importanta.

Ce iti putem oferi?

La Eva Salon te poti programa pentru o consultatie gratuita pentru a stabili un plan de tratament pentru problemele tenului tau sau poate doar pentru o curatare in o intretinere. Indiferent pentru ce vei opta, te asiguram ca folosim numai produse de caliitate, precum:  Oxygenera,  AquaOxyBrasion, Microinjector Lithium+, Powershape 2, Ultrasoniq si fiole TOSKANI Cosmetics, gama MesoVital, MesoAcne, MesoGen’x, Meso Ha+C, Meso3DLift, MesoECM Dermedics, Peelinguri chimice soft concentratie 40%.

Daca vrei sa redai stralucirea si fermitatea mult dorita tentului tau, programeaza-ti chiar acum o sedinta, unde vei beneficia de un tratament facial ieftin. Nu vei fi nevoit sa scoti o mana de bani din buzunar pentru a-ti rasfata pielea, pentru ca poti face asta cu bani putini si cu rezultate pe masura asteptarilor tale.

Unde ne gasesti?

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa facem cunostinta in cadrul unei sedinte de tratament facial ieftin, afla ca ne gasesti in zece mari orase din tara, acolo unde ne facem meseria cu profesionalism, respect si devotament pentru clientii care opteaza pentru serviciile noastre. Cu alte cuvinte, poti apela la unul din saloanele noastre din: Iasi, Bucuresti, Oradea, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti si Brasov. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti programezi repede o sedinta, iar noi, la fel de repede, ne vom gandi la o oferta unica pentru tine, pentru ca ne dorim sa avem in portofoliul nostru de clienti oameni ca tine. Ne mandrim cu cei peste 20.000 de clienti unici pe care i-am obtinut de-a lungul celor noua ani de activitate si vrem ca tu sa fii cel de-al 20.001 client pe care sa il primim cu drag si recunostinta in universul nostru caracterizat de aspecte ale calitatii, devotamentului si daruirii profesionale.

Leave a Comment